Haberler

Ekonomik Soğuk Oda Şerit Perdeleri Faydaları



Ekonomik Soğuk Oda Şerit Perdeleri Faydaları

Gürültü Azaltma: Bazı ağır hizmet endüstrileri, iş istasyonlarını içeren gürültüye sahip olma eğilimindedir. Soğuk Şerit perdeler, yüksek desibel eğilimli bir yerden gürültüyü emerek izole eder. Bu, perdenin diğer tarafındaki çalışanların işlerine konsantre olmalarına yardımcı olur.
 
Kirletici maddelerin hareketini kısıtlar: Havada birkaç çeşit kirletici vardır, hatta bazıları gözümüzle görülemez. Sağlık ve güvenlik kurallarının öncelikli olduğu endüstrilerde toz, duman ve duman kısıtlanmalıdır.
 
Enerji Tasarrufu: Soğuk Oda PVC şerit perdeler, sıcaklık kontrolörleri olarak bilinir. İster ısı enerjisi ister soğuk hava olsun, enerjinin dışarı çıkmasını engeller. Bu, sıcaklık kontrollü bir ortamı sürdürmek söz konusu olduğunda endüstrilerin aradığı türden bir engeldir.
 
Enerji Tasarrufu İçin Soğuk Oda Sistemlei Perdeleri
 
Haşere kontrolü sağlamak: Bu soğuk oda şerit perdeler , konu gıda endüstrisi olduğunda büyük bir haşere kontrolü işlevi görür. Kuşlar ve böcekler gibi bu zararlılar yiyecek aramak için etrafta uçar ve bu tür yerlere tecavüz etmeye çalışır. Şerit perdeler, yiyeceklere girmelerini ve kirletmelerini engeller.
 
Standart Kalite: Bu Soğuk Oda PVC şeritler , Ftalat içermediğinden toksik değildir, dolayısıyla daha sonra zarar görmeden dokunulabilir. Yıllar boyunca tavandan sarkan bu şeritler bütün gün içeri ve dışarı itilir, o kadar güçlü ve dayanıklıdır ki çatlamaz. Sert koşullara maruz kaldıklarında, şeritler kaliteye bağlı kalarak şeritler içinde kabarcık oluşturmazlar.
 
Mukavemet ve Dayanıklılık: Ftalat içermeyen PVC şeritler , açık havada kullanıldığında 3+ yıl ve iç mekanlarda çok daha uzun süre kullanıldıklarında onları güçlü ve dayanıklı tutan daha iyi fiziksel özelliklere sahiptir.
 
Temizlik ve Bakım: PVC şerit perdelerde yer alan temizlik prosedürü oldukça basittir. Bir süngeri ılık suya batırın ve toz veya kiri temizlemek için şeritlerden geçirin. Bunu düzenli olarak yapmak, ideal bir bakım yöntemi olacaktır.
 
Temizlemesi Kolay Soğuk Oda Şerit Perdeler
 
İyi Yüzey Parlaklığı: PVC şerit perdeler sektörün ihtiyacına göre hem iç hem de dış mekanlarda kullanılabilir. Bu Ftalat içermeyen şerit perdeler, dış mekanlarda zorlu koşullara maruz kaldığında zamanla renk değiştirmezken, Ftalat içeren perdeler çok kısa sürede griye döner.
 
Su Yalıtım: Ne zaman Ftalat içermeyen perdeler kullanılan açık havada olan su geçirmez olma bu özellik kapalı alan veya bir depo girmesini yağmur suyunu korur. Ayrıca bu, arabaların şerit perdelerin içinde yıkandığı araba servisi endüstrisi tarafından tercih edilen daha iyi bir seçimdir.
 
Ekonomik Kaliteli Soğuk Oda Sistemleri PVC Şerit Perdeler Sizleri Bekliyor

Haberler

En Çok Okunan Haberler