Haberler

Soğuk Oda Panelimizin Başlıca Özellikleri



Soğuk Oda Panelimizin Başlıca Özellikleri

1. Soğuk oda paneli ve soğuk oda döşemesinin yüksek nitelikli bir üretici olarak, prefabrik soğuk oda panellerimiz çeşitli testlerden geçmiş ve sertifikalı üründür,
 
2. Soğutucumuz ve dondurucuda kullandığımız  Sandviç poliüretan panelimiz,  B1 Yanıcı Sınıfına (Yapı Malzemesi Yanıcı Sınıf Metodu) uygundur.
 
3. Sandviç panelin ( PU yalıtımlı panel ) ısı değişim oranı , Standart BD10297-88'in gereksinimlerine kadardır.
 
4. Soğuk hava deposu paneli kullanımda dayanıklıdır, renk kalıcıdır ve kaplamalı katman tutucudur. 
 
5. Soğuk Oda Sistemleri dondurucu & soğutucu soğuk oda paneli, yüksek basınçlı köpük üretimi ile Bayer poliüretan malzemeden yapılmıştır. Soğuk oda panel yoğunluğu 40kg / m3 veya üzerindedir.
 
6. Soğutucularda ve derin dondurucularda iç soğuk oda zemin paneli 1.2mm kalınlığında PLAYWOOD  kaplı panelden yapılmıştır ve çizilmeye karşı dayanıklıdır.
 
7. İç soğutucu ve dondurucu soğuk odamızın menteşeli soğuk oda kapı paneli, ağır hizmet tipi kapı menteşesi, ağır hizmet tipi kapı kilidi ve hidrolik kapı kapatıcısı ile yapılmıştır.
 
8. Soğuk oda panellerimizin bağlantısı, soğuk odadan soğuk hava sızıntısını önlemek ve nemin PUF sandviç panel tarafından emilmesini önlemek için yüksek kaliteli sızdırmazlığa sahip PE sızdırmazlık lastiği ile yapılır, böylece panel izolasyon verimliliği düşer.
 
9. Soğutucu ve dondurucu soğuk oda döşememizin bağlantısı, soğuk odanın sıkı bağlantısı ve mükemmel sızdırmazlığı için dilli ve oluklu kam kilit yapısı ve eksantrik bağlantı elemanı ile yapılır. PUF paneli, hızlı ve kolay montaj için tamamen değiştirilebilir
 
10. Soğuk hava deposu farklı soğuk hava depo sıcaklıkları için 60 mm, 80 mm, 100 mm,120 mm, 150 mm, 200 mm kalınlığında geniş soğuk oda paneli ve isteğe bağlı kalınlığa sahip  soğutucu panel ve  dondurucu paneli. Ve modüler soğuk oda paneli malzemesi, farklı endüstriyel kullanım amaçları için galvanizli yumuşak çelik, kabartmalı alüminyum panel veya paslanmaz çelik panel olabilir.
 
11. 20 yıla kadar hizmet ömrü bulunmaktadır.

Haberler

En Çok Okunan Haberler