Haberler

Endüstriyel Soğutma Sistemi



Endüstriyel Soğutma Sistemi

Bir soğuk hava deposunun devasa içini soğutmak için güçlü bir soğutma sistemine ihtiyacınız olacak. KESKİNSO Soğutma Sistemleri tarafından sunulan endüstriyel soğutma sistemleri, soğuk hava deponuzun doğru sıcaklıkta kalmasını sağlamanın bir yoludur, çünkü bu sağlam, güçlü soğutucular sıcaklığı gerekli seviyeye düşürebilir ve koşulları koruyarak güvenilir, tamamen depo boyunca tutarlı depolama sıcaklığı.
 
KESKİNSO Soğutmadan temin edilebilen soğuk hava deposu yalıtımı, duvar yalıtımı, yalıtımlı kapılar ve yalıtımlı döşemeyi içerir ve üçü de yerinde olduğunda, deponuzun yalıtımında ısının girmesine ve sorunlara neden olabilecek zayıf noktaların olmadığından emin olabilirsiniz !
 
Isı Yalıtımlı Kapılar
Isı yalıtımlı kapılar, bir soğuk hava deposunun en önemli özelliklerinden biridir. Konveksiyon akımlarının oluşmasını, iletim ve radyasyon oluşmasını önleyen ısı yalıtımlı bir depo kapısı, kullanım sırasında gereksiz hava akışını veya havaya karışmayı önleyebilme, hızlı bir şekilde açılıp kapanma avantajına da sahiptir. yoğun trafik koşullarında bile deponun içini serin tutmaya yardımcı olan hava. Soğuk hava deponuz ne kadar meşgul olursa olsun, soğuk kalmasına yardımcı olmak için KESKİNSO nun ısı yalıtımlı kapılarına güvenebilirsiniz!
 
Isı Yalıtımlı Duvarlar
KESKİNSO yalıtımlı duvar panelleri, ısının soğuk hava depolarının duvarlarından içeri sızmasını önlemeye yardımcı olur ve iletim, konveksiyon ve radyasyona karşı koruma sağlar.
 
Konveksiyon genellikle soğuk oda bütünlüğü için en büyük tehlike olarak kabul edilirken, sıcak havayı içeride dolaştırabilir ve genel sıcaklığı çok etkili bir şekilde artırabilirken, depo duvarlarında iletim ve radyasyon da eşit derecede tehlikelidir, çünkü güneşin veya çevresindeki duvarları ısıtın, büyük miktarda ısı iletimi ve yayılmasına izin verin.
 
KESKİNSO Soğutmadan temin edilebilen duvar yalıtımı, uzman ekiplerimiz tarafından kurulabilir ve soğuk hava deponuz için benzersiz yalıtım sağlar, enerji verimliliğinizi artırır, soğuk hava deponuzun işletme maliyetlerini düşürür ve depolanan tüm ürünlerinizde mükemmel kaliteyi garanti etmenize yardımcı olur!
 

Haberler

En Çok Okunan Haberler