Soğuk Hava Deposu Isı Yalıtımlı Döşeme

Soğuk odalar veya bir soğuk hava deposu yalıtımının bir kısmı, alanı yalıtırken genellikle göz ardı edilen bir kısım zemindir. Kelimenin tam anlamıyla, uyarıların altında, genellikle güçlü temellere bağlanan sağlam bir zeminin yeterince yalıtım görevi göreceği ve çok fazla soğuk veya çok fazla ısı iletmeyeceği varsayılır. Ne yazık ki, durum böyle değil ve soğuk hava batıyor ve Isı yükseldiğinde, zeminin de, eğer uygun şekilde yalıtılmamışsa, diğer alanlarda olduğu gibi, ısının soğuk odaya girmesine neden olma olasılığı yüksektir - bu nedenle, soğuk hava deponuzu donatırken her zaman buna dikkat etmelisiniz!

KESKİNSO Soğuk Hava Deposu Oluşturmak İçin Gereken Her Şeyi Sağlayabilir mi?
KESKİNSO soğutma endüstriyel soğutma sistemlerinden yalıtımlı duvar panellerine, ısı yalıtımlı endüstriyel kapılara ve daha fazlasına kadar bir soğuk hava deposu oluşturmak için ihtiyacınız olan her şeyi sağlayabilir.

Sizin için neler yapabileceğimizi öğrenmek için bugün bizimle iletişime geçin!

Soğuk Hava Depoları ve Endüstriyel Soğutma Sistemleri için Bugün KESKİNSO ile İletişime Geçin!
Soğuk hava depoları hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz veya soğuk hava deposu alanında KESKİNSO nun sizler için neler yapabileceği hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz merkez ofisimizdeki uzmanlarımızla istediğiniz zaman arayarak iletişime geçebilirsiniz. telefon numarası, 0216 311 46 57 veya bu sitedeki çevrimiçi iletişim formumuz üzerinden bize bir mesaj göndererek .

KESKİNSO daki personel, ister tam donanımlı bir soğuk hava deposu , ister endüstriyel bir soğuk oda veya ister endüstriyel bir soğuk hava deposu gibi tek bir soğuk depolamaya ihtiyacınız olsun, müşterilerini ihtiyaçları için ideal soğuk hava deposu çözümüne bağlama konusunda onlarca yıllık deneyime sahiptir. soğutma sistemi veya yalıtımlı kapı, ihtiyacınız olan çözüme sahip olmak için KESKİNSO ya güvenebilirsiniz.

Uzman ekibimiz, aklınıza takılan her türlü sorunuza yanıt vermekten veya gereksinimlerinize en uygun soğuk hava deposu çözümünü bulmak için ihtiyaç duyduğunuz her türlü tavsiyede bulunmaktan mutluluk duyacaktır ve bunu sağlamak için gereken her yerde teklif ve siparişleri işleyebilir İşletmeniz, ürünleriniz ve müşterileriniz için optimum soğuk hava deposu çözümüne ulaşırsınız!