Haberler

Soğuk Hava Deposu Nedir?



Soğuk Hava Deposu Nedir?

Soğuk hava deposu, orada depolanan malları korumak için düşük bir sıcaklıkta tutulan bir depo veya bir deponun bölümüdür. Soğuk oda ya benzer şekilde çalışan , ancak çok daha büyük ölçekte bir soğuk hava deposu, bir işletmenin çok büyük miktarlarda sıcaklığa duyarlı mal depolamasına ve kaliteden ödün vermeden toplu teslimat ve dağıtım gibi karmaşık lojistik işlemleri yönetmesine olanak tanır. sağlanan depolama miktarı veya depolanabilecek mal miktarı.
 
Bunu, baştan sona iyi kalitede yalıtım sağlayarak ve sıcaklığı optimum seviyede tutmak için endüstriyel soğutma sistemlerini kullanarak yaparlar, endüstriyel yalıtımlı kapılar ise depo iç kısmının mümkün olduğunca kısa ve seyrek olarak dış koşullara maruz kalmasını sağlar. .
 
Bir soğuk oda sistemleri, depolanan malların tedarikçileri ile onlar için pazar arasında en uygun şekilde konumlandırılabilir ve müşterilerinizin, soğuk hava deposu dışında harcanan zamanı mümkün olduğunca azaltarak piyasadaki en taze, en iyi korunmuş gıdanın tadını çıkarmasını sağlar. .
 
Alternatif olarak, malları soğuk hava deposu tarafından sağlananla aynı düşük sıcaklıkta taşımak için sıcaklık kontrollü nakliye hizmetlerini kullanabilir ve depolanan ürünleriniz için her zaman eşit bir sıcaklık sağlayabilirsiniz.
 

Haberler

En Çok Okunan Haberler