Haberler

2 Sene Kullanım Garantili Soğuk Hava Deposu



2 Sene Kullanım Garantili Soğuk Hava Deposu

Sebze, meyve ya da ilaç sektöründe koruma sağlamak amacıyla soğuk hava deposu inşa edilmektedir. Soğuk havaya sahip bu depolar, içerisinde bulunan tüm ürünlerin uzun ömürlü korunmasını hedeflemektedir. Özellikle yüksek hava sıcaklığı ile kısa sürede ömrü dolan gıda sektörü için çok önemli bir unsurdur. Bizler de kişilere ve firmalara bu konuda yardımlar sunuyoruz.

Soğuk hava deposu üreten firmamız, Sancaktepe başta olmak üzere İstanbul’un her ilçesine hizmet vermektedir. Üretimlerini bizzat çalışanlarımızın yaptığı soğuk oda panelleri, talep ettiğiniz takdirde kısa süre içerisinde sizlere ulaştırılmaktadır. Bir soğuk oda içerisinde bulunması gereken tüm malzemeleri tek ve doğru adresten yani firmamızdan karşılayabilirsiniz.

Hizmetlerimiz arasından talep edeceğiniz soğuk hava deposu satın alma işlemi sonrası kısa sürede kurulum ve kullanıma başlayabilirsiniz. Firmamız satış sonrası kişilerin kolaylıkla kullanabilmesi ve uzun süreli avantaj elde etmesi adına garanti imkânı veriyoruz. Soğutma cihazları 2 yıl yani en az 150 saat garantili olarak kişilere satılmaktadır.

Firmanız bünyesinde ya da küçük işletme olarak elde ettiğiniz malzemelerin, gıdaların korunmasını sağlamak istiyorsanız firmamıza başvurabilirsiniz. Dilediğiniz ürün ve modellerimizi çalışanlarımıza belirtmeniz yeterli olacaktır. Hazırlık ve gerekli durumlar sağlandıktan çok kısa bir süre sonra adreslerinize bizzat iletim ve kurulumu sağlıyoruz. Sizler de böylece hemen kullanıma başlayarak gıdalarınızın ömrünü uzatıyor, herhangi bir maddi kayıp yaşamadan aksine kâr elde etmeye devam ediyorsunuz.

 

Haberler

En Çok Okunan Haberler