Haberler

Soğuk Oda Verimliliğini Artırmanın 6 Yolu



Soğuk Oda Verimliliğini Artırmanın 6 Yolu

DEPOLAMA GEREKSİNİMLERİNE DİKKAT EDİN
 
Soğuk odanızda sakladığınız her bir üründe görüntülenen talimatları yakından takip etmelisiniz . Kaç öğenin hiç soğutma gerektirmediğine şaşırabilirsiniz. Bunlar çıkarılırsa, daha fazla malın depolanması için yeriniz olduğunu keşfedebilirsiniz. Diğer öğelerin farklı soğutma talepleri vardır, bu nedenle benzer gereksinimleri olan tüm malları doğru sıcaklıkta bir arada tuttuğunuzdan emin olun.
 
 
ÖĞELERİ DOĞRU YIĞINLA
 
Her endüstriyel buzdolabı, derin dondurucu ve soğuk oda, optimum performans için ürünlerin istiflenebileceği maksimum yüksekliğe ilişkin yönergelerle birlikte gelir. Bu düzenlemelere uymanız gerekir - sadece güvenlik için değil, aynı zamanda soğutulmuş havanın doğru sirkülasyonuna izin vermek için. Fanları veya havalandırma deliklerini asla engellemeyin, çünkü bu sadece sıcaklık regülasyonu için değil, aynı zamanda öğelerin daha çabuk bayatlamasına neden olacak havanın hareketi için de sorunlara neden olacaktır. Aynı amaçla, soğuk odanızı fazla doldurmamaya dikkat edin, çünkü bu soğuk havanın her şeye düzgün bir şekilde ulaşmasını engelleyebilir.
 
 
KAPIYI KAPAT!
 
Bu bariz bir nokta gibi görünebilir, ancak endüstriyel soğuk odaların kapılarının düzgün şekilde kapanmadığını görürüz. Bu bazen kazara olur - öğeler kapıya sıkışabilir ve düzgün kapanmasını engelleyebilir veya her zaman işe yaramayacak olan kendi anlaşmasının kapanmasına bırakılabilir - ancak nedeni ne olursa olsun, sonuçlar oldukça maliyetli olabilir. Ayrıca, kapıyı çok uzun süre açık tutmamaya dikkat etmelisiniz - örneğin bir meslektaşınızla konuşabilirsiniz - çünkü bu, sıcak havanın içeri girmesine ve odanın sıcaklığına zarar vermesine neden olacaktır.
 
 
SICAK STOK YOK
 
Soğutma için saklandığında soğuk odanızdaki hiçbir şeyin sıcak veya sıcak olmadığından emin olmanız gerekir. Belli bir sıcaklığın üzerindeki maddeler, etrafındaki havanın sıcaklığını değiştirerek potansiyel olarak diğer ürünleri etkileyecektir. Ayrıca, soğuk odanızın içine ve dışına ürün aktarırken dikkatli olun. Örneğin, soğutulmuş bir kamyondan stok alırsanız, hepsini soğuk odalarınıza veya dondurucu birimlerinize hemen aktarmalısınız. Bazı öğeler çözülmeye veya biraz ısınmaya bırakılırsa kötüleşebilir.
 
 
KULLANMADIĞINIZDA KAPATIN
 
Soğuk odanıza,  veya derin dondurucunuza hiçbir şey saklamak için kullanılmıyorsa biraz ara vermek iyi bir fikirdir. Tasarımına bağlı olarak, enerjiden tasarruf etmek için sıcaklığını yükseltmeli veya tamamen kapatmalısınız. Unutmayın, asla dondurucu ünitelerini tamamen kapatmamalısınız. Işıkları kapatmak gibi küçük şeyler bile genel enerji faturanızda büyük bir fark yaratabilir, bu nedenle kullanılmadığında tüm soğuk hava deposu ünitesinin enerji tüketimini azaltmak çok olumlu bir yaklaşımdır.
 
 
TÜM SORUNLARI HEMEN BİLDİR
 
Birçok soğuk oda bir garanti ile gelir, bu yüzden tedarikçinize yanlış olabilecek herhangi bir şey hakkında bilgi verirseniz kaybedecek bir şeyiniz olmaz. Sorunları erkenden bildirmek her zaman en iyisidir, çünkü küçük problemler daha da kötüleşebilir ve daha önce ele alındıklarında olduğundan çok daha pahalı olabileceğini kanıtlayabilir.
 
 
Endüstriyel soğuk odanızın performansındaki hasar veya arızalar, yalnızca onarım için ödeme yapmak zorunda kalmanın değil, aynı zamanda ürünlerinizin çoğunun yetersiz veya tehlikeye düştüğü için işiniz için son derece maliyetli olabilir. soğutma. Şirketinizin, müşterilerinin ve müşterilerinin iyiliği için, soğutma ünitelerinize uygun bakımı uygulamanız ve herhangi bir sorun bildirerek geleceğe karşı korunmanız hayati önem taşımaktadır.
 
 
UZMAN BİLGİLERİ İÇİN KESKİNSO  İLE İRTİBATA GEÇİN
 
Endüstriyel soğuk odanızın bakımı ve bakımı hakkında daha fazla bilgi için tek yapmanız gereken 0216 311 46 57  numaralı telefondan veya info@keskinso.com  adresine e-posta göndererek Keskinso soğutma  ile iletişime geçiniz  . Size gereken tüm yardım ve tavsiyeleri vereceğiz.

Haberler

En Çok Okunan Haberler